16 June 2011

sagil with jbm 111 2b :)

td kitaorg some g sagil ... best laa .. some layan kepala .. yang alim pun leyh jd tingtong ... hehehex !! erm,dlm kul 11 lbh tu kitaorg some tggu kat bastop tp kena tggu agak lama sbb amira shahida ad quiz math ... itu makcik kn ske kasi ssh .. hahaha !! tp ttap sygg dye ... erm,yang bwak bas tu makcik taw .. gler laa dye bwak bas ... kalau mati,mmg mati katak jek ... x syok laa makcik tu .. dye yg ttap kan kitaorg kena balik pkul bp ... pas ni jgn harap laa nk naik ngan dye lg kalau keluar ... eh,sya keluar naik kereta laa selalu mmg x naik bas pun ... hehehex ! bila sampai sna kitaorg mendaki bukit yg sangat tggi ... hahaahx .. kesian dyeorg lalu jln jauh ... pdan mke .. sya saja jek bwak awk some lalu jln jauh ... hehehex ! penuh gigih masing2 berjalan ... semangat sungguh ... masing2 mndi beria ... ske tengok korang seronok mcm tu .. tp sorry sangat laa korang sbb sya x berada dalam mood happy mcm korang ... pd yg menegur tu ... perasan jek ea sya kurang bercakap ... hehehex .. mood sya dh terbang2 laa awk ... sbb tu bnyak diam dri biase ... jd pemerhati korang ok apa ... :) hehehex .. pape pun korang mmg best .... btw,x sangka faiz pun join gak .. sian dye dtg dri muar tu semata2 nk join kita some .. thank faiz .. :) mesti lg best kalau dira,putra,yati,mariam,peja,ain,ziham dpt join kita kan ... next time kita keluar ajak dyeorg sekali k ..... gtg blog .. daa ~~~ :)

No comments:

Post a Comment