04 January 2011

MAI_PUTYRAZY ..

MAI_PUTYRAZY .. ni gabungan nama aq ngan GF aq.aq sygg sangat kat dyeorg sbb dh lama kwn n selesa kwan ngan dyeorg.erm,kira bkn kwn la tp SAHABAT.rindu sgat ngan moment2 kita zman sek dlu.ok aq cter sorang2 dlu k.first MAISARAH,dye ni ayu gler,ckap pon lembut jek.x penah nk mrh2.aq ske dgar dye gelak.dye ni bnyak ckp gak mcm aq,dye lau sket at pon diam jek.dye ngan aq ad masalah yg sama iaitu bila ske seseorg x nk mengaku.memendam rsa.hahaha lawak sangat.sekarang mai stdy f6 kat ec..sygg,aq doakan ko berjaya ye..mudah mudahan apa yg ko impikan tercapai..haa lg 1,jgn berharap pd sidia lg taw,cari org lain plak..nnt kita yg sakit hati...PUTERI ni aq dh kwan ngan dye dri f1 lg.antara 3'org ni kira aq pling rpat ngan put la.kiteorg penah gduh..ala,nma pon mmber,lau x gduh x sah kan .. put ni pandai english n cina.dye selalau tuliskan karangan bi untuk aq..pg2 lau dtg sek dye ske wart mke KETAT hahaha..mmg mke dye mcm tu kan ..wart masa sekarang ni dye lom sambung stdy lh..insyallah nnt dye sambug..dear,,hope apa yg penah berlaku tu kita jdkan pengajaran,x usah dikenang bnde yg dh lpas..mlekan hdup baru k sygg..erm HAZIRAH ni x tau nk ckp erk .. hahahahx  dye ni twin aq .. hehex .. nape twin ?? ntah ye .. x tau .. saja jek ckp mcm tu .. dye ni ske ckp2 n tdo dlm class .. hehex .. tulisan dye cantik taw .. dye ni lau dh sygg bf x ngat dunia .. huhux .. sekarang dye stdy kat politeknik .. hunn,goodluck k.. hope ko berjaya dlm bidang apa pon .. mai,put,azy .. aq nk minta maaf lau selama kita berkawan aq ad wart korang trsa at ke .. aq sygg korang .. ssh nk jmpe SAHABAT mcm korang yg bleh share prob sama2 n tanggung sama2 .. rsa sygg aq kat korang x tau nk luah kan mcm mna .. aq sentiasa ngat kat korang .. xpnah lpa .. mmg aq ad SAHABAT baru tp x sama mcm korang .. msing2 ad kelebihan dan kekuragan sndri .. aq x penah lbhkan kwan baru aq drpd korang tp akhir2 ni aq ad trsa ngan sikap korang hingga aq x contact korang .. rsa nye dh lama aq x msj n x mesra mcm dlu .. ntah la myb aq yg terlalu senstive sangat kot .. x ad sape yg mcm korang .. aq sygg korang gler2 .. myb 1 day ble at ni dh ok kita leh jd mcm dlu lg tp aq rsa korang mcm dh lain or aq yg lain ???? aq pon x pasti .. aq bkn mengaharapkan korang selalu text aq .. aq pon tau korang bz tp ad sbb2 lain yg wart aq trsa .. x pe bnde pon dh berlalu .. korang la SAHABAT aq selamanya .. sygg sgat kat korag !!! LOVE U SYGG KU !!!!!

No comments:

Post a Comment